Betonowe drewno, drewno betonowe, betonowe drewno ogrodowe, beton imitacja drewna
kontakt mailowy
kontakt telefoniczny
kontakt telefoniczny bezpośredni

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.pebid.eu Informacje ogólne

 

1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług F.O.B.S. Mateusz Kaczmarek poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest F.O.B.S. Mateusz Kaczmarek z siedzibą w Poznaniu, ul. Sypniewo 1/2a NIP: 7822593076 REGON: 362782628

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu powiadomienia Użytkownika o ofertach handlowych, promocjach, konkursach, wydarzeniach.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. Wszelkie zmiany lub rezygnację należy przesłać na e-mail: pebid@wp.pl lub telefonicznie pod numerem + 48 536 495 830

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. Twoje dane osobowe będziemy przetwarzać do chwili, gdy skorzystasz z prawa do sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania Twoich danych osobowych. Zrezygnować możesz w każdej chwili, wysyłając informację o rezygnacji na adres e-mail: pebid@wp.pl lub telefonicznie pod numerem +48 536 495 830.

12. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.pebid.eu Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

OWS

PEBID

Sypniewo 1/2a

61-327 Poznań

+ 48 536 495 830

kontakt@pebid.eu

Porady i inspiracje

Deski Betonowe

PEBID

BETONOWE DREWNO

instagram fanpage
facebook fanpage

Krążki Betonowe

Donice Miejskie

Palisady Betonowe

Kompostowniki Betonowe

Galeria

Transport

Gwarancja

Kontakt

Polityka prywatności

KONTAKT

Obserwuj nas na:

PRODUKTY

NA SKRÓTY

Schody betonowe

Katalog

Warzywniki Betonowe